×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Bel Air - A journey into hiphop (27/08)

Volgende week zondag vindt de allereerste editie van het hiphop-event Bel Air plaats in het Rubenskasteel in Elewijt. Bel Air is een nieuwe concept ontstaan uit de creatieve breinen van het productie-team van Thé Dansant. Daarbovenop zal de line-up samengesteld worden door niemand minder dan België's eigenste meester der turntabling DJ Dysfunkshunal

Als dit nog niet verleidelijk genoeg klinkt, zal de ferme programmatie je wel op andere ideeën brengen. Zo zal onder andere 'De Nieuwe Lichting'-winnaar Kai Wén een live showcase brengen. Daarbovenop komen enkele van de beste Belgische dj's in de hiphop-scene tonen wat zij in huis hebben met o.a. EaglZoey Hasselbank, Grover, Kobalt en Mr. Jay. Vreemde eend in de bijt is dan de Amsterdamse Dj Jane Doe die reeds in het voorprogramma van o.a. Erykah Badu en DJ Premier mocht opdraven. 

Ook de locatie is niet de eerste de beste: het Rubenskasteel is een prachtig kasteel dat enkele eeuwen geleden nog toebehoorde aan de schilder Peter Paul Rubens. Een locatie die garant staat voor mooie beelden, zoveel is wel zeker. Van 12u 's middags tot 10u 's avonds zal Bel Air dit kasteel overstelpen met de beste hiphop van de afgelopen decennia. 

Wil jij er volgende week bij zijn om in de prachtige kasteeltuin een gezonde dosis hiphop binnen te krijgen? Geen probleem, Fuzz Magazine mag enkele duotickets onder onze lezers verdelen! Het enige wat jij moet doen om kans te maken, is bovenaan deze pagina op 'Deelnemen' te klikken.