×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Marcel Fengler op Kozzmozz in Ampère (09/09)

Het Gentse concept Kozzmozz slaat z’n vleugels uit en landt in de catacomben van het Antwerpse Centraal Station. Ampère is de club bij uitstek om de Kozzmozz-tour te beginnen. Platenruiters van dienst op zaterdag 9 september zijn onder andere Marcel Fengler, Sterac aka Steve Rachmad en Tama Sumo.

Kozzmozz is een vaste waarde in het Vlaamse uitgangsleven. Het Belgische platenlabel We Play House staat in voor de tweede zaal. Zij nodigen Tama Sumo, Lakuti en Red D uit. In de Main Room staan naast de residents Spacid en Pfirter b2b Kr!z ook Marcel Fengler en Sterac aka Steve Rachmad op het programma. Een uitgebreid overzicht van alle artiesten vind je in onze voorbeschouwing.

Wil je kans maken op een van de drie duotickets, registreer je dan op onze website en klik op deelnemen bovenaan dit artikel. Kozzmozz On Tour is een concept dat de technoliefhebber best goed in het oog houdt (dat kan via hun Facebook-pagina). Tickets kosten €19 en kan je kopen via deze link of in de FNAC (lekker oldschool).

Coverfoto door Kozzmozz