×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Ambush 2017 met Mark Broom (2/09)

Het dagelijkse leven gaat zijn gangetje. Ambush doorbreekt die sleur op 2 september en doet dat met snoeiharde technobeats. Te midden van de Kinrooise bossen laten ze bosnymfen Mark Broom en Israel Toledo op het publiek los. Wij mogen een duoticket weggeven!

Op zoek naar een goede, Limburgse technovibe? Dan ben je bij Ambush aan het juiste adres. Er zijn twee belangrijke headliners: technoveteraan Mark Broom en de Mexicaanse technohead Israel Toledo.

Deze twee heren krijgen gezelschap van heel wat locals. Zo brengen partners en eveneens eventorganisaties Shapes en TechXclusive heel wat dj's mee: No Nick Name, Jeff Dble F, Afterglow (TechXclusive) en Cheeva & Nonk (Shapes). Op de main stage zal je ook nog Substain aka Bart Millow & Jim Solis, Simon Lutter en Chip Verco (live) aan het werk kunnen zien.

Wij mogen nu een duoticket weggeven. Als je er dus nog op 2 september wil bij zijn in Kinrooi (FB-event), log even in of registreer jezelf hier en klik vervolgens op de knop 'Deelnemen' die bij dit artikel staat.