×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win 3 duotickets voor ABSTRKT (30/9)

Het Gentse ABSTRKT sluit de zomer af met een open-air event waar kunst en muziek samen komen. Deze keer worden de platen verzorgd door het Belgische duo Borealis, Thang b2b John Noseda, Italiaan Fango en noorderbuur San Proper

ABSTRKT is een fenomeen in het Gentse. Ze zijn een creatief collectief dat op zoek is naar de connectie tussen muziek en interactieve kunst. Hiervoor stellen ze een line up met (inter)nationale namen samen.

Deze keer met nationale namen Borealis, twee liefhebbers van house en disco en co-founders van We Bring You en veteranen Thang en John Noseda

De eerste internationale naam op de timetable is FANGO. Ook wel The hottest thing in the 4/4 business right now genoemd door Kompakt baas Michael Mayer. San Proper is dan weer bekend in de Amsterdamse underground scene. De afgelopen 15 jaar draaide hij in grotere clubs en festivals maar ook in kleine ondergrondse kelders doet hij z’n ding. Vooral geliefd door zijn disco en house sets. 

Maak kans op één van de drie duotickets voor deze afsluiter door bovenaan dit artikel op deelnemen te klikken. Meer info over de open-air en tickets vind je via deze link. Succes!