×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor 1 Jaar Kabaal in Club Vaag (3/11)

Op vrijdag 3 november blaast het techno concept Kabaal 1 kaarsje uit in Club Vaag. Voor dit éénjarig jubileum nodigen ze de goedlachse Italiaan Marco Faraone, de noorderbuur Rob Hes en residents Axel Haube en Mantos uit.

Marco Faraone heeft natuurlijk geen introductie nodig, de Italiaan is een gerespecteerd producer maar doet als dj ook niet onder. Zijn eigen werk werd al gereleased op Beyer's Drumcode maar ook op Desolat, Be As One, SCI+TEC, Moda Black, Holic Trax, Get Physical en Truesoul kun je zijn plaatjes terug vinden. Als dj is hij resident in eigen land bij de befaamde Tenax Club in Firenze, volgens hem de beste club van de wereld. Hij probeert zijn residency te behouden desondanks zijn drukke tourschema, zo passeerde hij al op Extrema Outdoor, Tomorrowland, Barcelona’s Elrow, Panorama Bar en zo gaat die lijst nog wel eventjes verder.

Een nieuw talent in het techno landschap is zonder twijfel Rob Hes, ruige energetische maar toch melodische techno. Robbie heeft maar liefst 15 jaar studio ervaring en blijft groeien. Met releases op Dubfire's SCI+TEC, Christian Smith's Tronic krijgt hij steeds meer aandacht en past hij perfect op deze line-up. 

De opwarming voor deze kleppers nemen Axel Haube en Mantos op hun geweten. Axel stond al met zijn energetische techno/tech-house sets achter de decks op Extrema Outdoor en Laundry Day. Hij heeft zo ook een plaatsje in het dj team van Café d'Anvers. Mantos is een resident van Kabaal zelf en dit is niet zijn eerste keer in Vaag. Hij stond ook al eens in CdA en speelde ook op LOST. 

Maak kans op één duoticket voor dit verjaardagsfeest door bovenaan dit artikel op deelnemen te klikken. Meer info over de avond en tickets vind je via deze link. Succes!