×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor NEON @ Ancienne Belgique (22/12)

Een hele avond pounding techno music in Ancienne Belgique? Jups, dat is een goede omschrijving van NEON op 22 december. Deze keer zijn het Charlotte de Witte, Fjaak, Max Cooper (live) en Rob Clouth die de avond muzikaal invullen. Wij geven alvast een duoticket weg!
PS: NEON is al uitverkocht.

Een super strakke video- en lichtshow, in combinatie met technobeats. Ancienne Belgique en Proximus verwerken het allemaal in de derde editie van NEON. Waar we absoluut niet aan twijfelen: dat er op 22 december van 22u tot 6u zwaar gefeest zal worden. Op die avond wordt de AB namelijk omgetoverd tot een echte nachtclub!

In de Main Hall zal Charlotte de Witte haar opwachting maken met een extended set. Met haar technoconcept KNTXT gooit ze alvast hoge ogen. Bovendien deed ze het ook goed in de Red Bull Elektropedia Awards 2017: tweede plaats Best Remix (van Jones & Stephenson - The First Rebirth), tweede plaats Best Radio (Stubru) een een vierde stek in de Belgian DJ Top 100.

Eveneens in de Main Hall staat Fjaak. Dat zijn twee Duitsers uit het hartje van Berlijn die zich gespecialiseerd hebben in ruwe techno met een vleugje breakbeat en ambient. De twee heren zijn vaak terug te vinden op het label Monkeytown Records van o.a. Modeselektor, Dark Sky en Howling.

Daarnaast zal de AB Club open zijn. Die zaal staat in het teken van MESH en hun label night. Daarvoor nemen ze Max Cooper (surround sound experience) en Rob Clouth (een soort van Jon Hopkins x Autechre x Sigur Rós) mee.

Heb je zin in deze elektronische hoogmis in Ancienne Belgique op 22 december? Log je even in, of als je nog geen account hebt registreer jezelf even, en neem deel aan deze wedstrijd. Tickets kopen kan niet meer, het is al uitverkocht. Eens ingelogd hier, zie je bovenaan dit artikel de Deelnemen-button verschijnen. Click away!

Artiesten in dit artikel
Tags