×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Stygian's River @ Aalst (3/03)

Op 3 maart 2018 vindt het derde luik van Stygian's River plaats. Daarvoor nodigen ze de Brit Setaoc Mass, de Duitser Elad Magdasi, de Nederlander Octual en onze landgenoten SP-X en Takkar & Ophion uit in De Filatuur te Aalst. Win een duoticket!

Setaoc Mass, of omgekeerd Sam Coates, kennen we vooral als grote vriend van Len Faki. Die laatste geeft Coates namelijk vrij spel op zijn label Figure Music. De Brit, die ondertussen in Berlijn woont, draaide al enkele marathonsessies in Berghain. Zijn donkere, percussieve sound past dan ook perfect bij het concept van Stygian's River.

Verder staat de Belg SP-X op de line-up, voor ons misschien wel de must see die avond. Hij maakte in 2012 en de jaren daaropvolgend furore in de Brusselse technoscene. Daarna kneep hij er een tijdje tussenuit, maar is sinds vorig jaar meer dan terug. Zo vond hij een nieuwe thuis bij het Belgische label Form and Function.

Bovendien heeft de Brusselaar eveneens een link met Len Faki, net als Setaoc Mass. Vorig maand nam hij, samen met Albert van Abbe, de vierde Figure Jams (het label van Len Faki) voor zijn rekening. 

We mogen twee duo's blij maken met een duoticket voor Stygian's River. Klik boven dit artikel op de knop 'Deelnemen'. Die knop zal je alleen zien als je bent ingelogd. Daarvoor moet je je eerst even registreren!