×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Dusky @ Ancienne Belgique (10/03)

Op zaterdag 10 maart slaan Lotto, Poppunt en Ancienne Belgique de handen in elkaar voor een nieuwe Lotto Late Night. Voor deze editie wisten ze de Britten Dusky en 17 Steps-kompaan Hugo Massien te strikken. Win een duoticket!

Alfie Granger-Howell en Nick Harriman zijn al sinds 2011 beter gekend als het Britse duo Dusky. Beide heren zijn van Londen en laten zich inspireren door allerlei genres. Jazz, ambient, klassieke muziek of avant-garde electronica, het kan allemaal.

Beide heren zullen zeker niet voor de eerste keer in ons land vertoeven achter de decks. Ze speelden al op Pukkelpop in 2016, maar ook op NEON in datzelfde jaar (eveneens in de AB).

Hun debuutalbum Stick By This in 2011 werd door Pete Tong benoemd tot 'Album van het Jaar'. Een volgende mijlpaal was in 2014, toen ze zelf de eerste release (Love Taking Over EP) verzorgden van 17 Steps. Dat is hun eigen label. Daarna brachten ze in 2016 het volgende album uit, genaamd Outer. Ook Cold Heart scoorde erg goed vorig jaar, deze EP van Dusky kwam eveneens uit op 17 Steps.

 

Voor hun doortocht in de Ancienne Belgique op 10 maart mogen we drie duotickets weggeven. Het enige wat je moet doen, is je even inloggen hier of jezelf registreren. Vervolgens zal je bovenaan dit artikel de knop 'Deelnemen' zien verschijnen. Als je daarop klikt, doe je mee!

Via vi.be wordt er nog gezocht naar een dj, die graag wil openen voor beide heren in de AB. Voel jij je geroepen? Ga zeker eens kijken, je kan je nog tot 23 februari inschrijven.