×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een missie met 5 personen in het indoor avonturenpark Koezio

Koezio (spreek uit als Koézio) is een indoor avonturenpark in Brussel. Onlangs passeerde Nico Morano er met een exclusieve dj-set. Wij mogen een groepje van 5 personen gratis en voor niets op missie sturen. Het is eens iets anders als duotickets die je kan winnen!

Met More Morano trekt Nico Morano langs de meest unieke locaties in ons land. Een tijdje terug passeerde hij in Koezio, een adventure park in Brussel. Een dj-set in zo'n setting is vrij opmerkelijk. Bekijk hieronder de opname ervan:

Nog nooit een escape room gedaan? Geen erg, Koezio is nog veel meer dan dat. In een verduisterde hangaar van 5000 vierkante meter volg je een opleiding als special agent doorheen een avontuurlijk parcours van vier districten: een mysterieus labyrint, een machinekamer met 10 meter hoge modules, een escape room en tenslotte een duizelingwekkend parcours op 12 meter hoogte. Heb je al zin in dit avontuur?

In Koezio moet je vooral samenwerken om het doel te bereiken. Het is de ideale activiteit onder vrienden, met je familie of met collega’s. Na het actieve gedeelte kan je bekomen van je missie in de lounge en iets eten of drinken in de bar/restaurant. Hou zeker hun Facebook-pagina in het oog. We hebben gehoord dat er binnenkort opnieuw enkele exclusieve feestjes doorgaan.

Hoe deelnemen?

Bezoek onze Facebook-pagina en tag de personen met wie je dit wil gaan doen. Vervolgens log je hier in en klik je bovenaan dit artikel op 'Deelnemen'. Zo maak je kans op een Koezio-missie met gratis toegang voor 5 personen!

PS: Je moet groter zijn dan 1,40 meter, om veiligheidsredenen :-)

Artiesten in dit artikel