×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Ohm w/ Pfirter & Amotik (14/04)

Aankomende zaterdag 14 april organiseert Ohm zijn volgende editie. Wij mogen een duoticket weggeven voor deze avond vol donkere en onversnede techno. Plaats van afspraak is De Kreun in Kortrijk.

Bovenaan de affiche prijkt de Argentijnse technoveteraan Pfirter, die met zijn compromisloze stijl je trommelvliezen aan diggelen zal slaan. Naast al in zowat elke vooraanstaande club op deze aardbodem gespeeld te hebben runt hij ook het alom gerespecteerde label Mindtrip.

Amotik zal ook het onderste uit de kan halen op Ohm. Waar Pfirter gaat voor de meedogenloos harde techno zal Amotik zich meer verhullen in onheilspellende sferen. Verwacht je bij deze Duitser aan steenharde tracks die je geen seconde rust zullen geven, het betere stampwerk.

Belgisch geweld op de line-up komt van SP-X en Pilose, die samen de Form and Function familie komen vertegenwoordigen. Kortom, een kwaliteitsvolle techno-avond die je zeker niet mag missen.

Duoticket winnen? Druk gewoon op de knop deelnemen, als hij niet zichtbaar is moet je je even aanmelden. En hou zeker het event op Facebook in het oog voor de timetable en dergelijke.

Artiesten in dit artikel