×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win 2 duotickets voor Âme b2b Marcel Dettmann in Kompass (29/03)

Kompass maakt nog maar eens duidelijk waarom ze verkozen zijn tot beste club van België door Red Bull Elektropedia. Nieuw jaar, nieuwe kansen zullen ze gedacht hebben. Met namen als Ross From Friends, Ricardo Villalobos b2b Edward, Laurent Garnier, Feel My Bicep & Âme b2b Marcel Dettmann zetten ze de toon voor 2019 en steken ze er met kop en schouders boven uit in ons Belgisch nachtleven.

Met de komst van dit laatste duo zorgen ze dan nog eens voor een wereldwijde primeur. Het is de eerste keer ooit dat Âme, oprichter van het Innervisions label, de booth deelt met Marcel Dettman, peetvader van Ostgut Ton.

Afgelopen week verkocht Kompass hun opkomende editie met BICEP nog uit in minder dan een uur. De ticketverkoop voor Âme b2b Marcel Dettmann start op 13 december om 18u. Wij geven jullie alvast de kans om als eerste een duoticket te kunnen bemachtigen. 

Registreer je snel, of log gewoon in. Dan zal bovenaan dit artikel de knop 'Deelnemen' verschijnen. Als je daar op klikt, maak je kans op het duoticket. Meer info over de avond zelf vind je op de event-pagina. De wedstrijd loopt tot 18 december. Veel succes!

 

Artiesten in dit artikel