Statusbericht

U moet inloggen of registreren om dit formulier te kunnen bekijken.

Win een dag- of combiticket voor Plutofestival @ Nijdrop (04-05/11)

Door Ben Moens |
Geplaatst op 31/10/2011
Einddatum: 
donderdag 3 november 2011

Nijdrop staat al enkele jaren gekend om het Plutofestival. Ze zorgen elke keer weer voor een unieke mix van muziek en media-kunst. Dit jaar staan op vrijdag 4 en zaterdag 5 november onder meer DJ Fresh, Hexstatic, Joker, Lefto en We Are Prostitutes op het podium. Fuzz Magazine mag nu voor deze tweedaagse een combi- en een dagticket wegschenken!

 

 

 

 

Er staan maar liefst dertien concerten op het programma, een VJ-crew is non-stop actief in de zaal en in het hele gebouw kan u op ontdekking gaan naar media-kunst installaties. Niet voor niets kozen ze voor Pluto als titel, refererend aan de koning van de Romeinse onderwereld. Zijn rijk strekt zich uit onder de aarde, onder de wereld van de levende mensen. Het ‘underground’ gegeven heeft in 40 jaar Nijdrop altijd een rol gespeeld. Met haar werking streefde ze steeds naar een alternatief voor de vlakke mainstream. En dat wil ze met deze tweedaagse opnieuw doen. Een muziek programmatie van niet zo vanzelfsprekende genres en creaties: op vrijdag komen de niches van de elektronische muziek aan bod met tripjes langsheen elektronica, hiphop, dubstep en drum ‘n’ bass. Op zaterdag mag het bredere danceaanbod zijn duivels ontbinden.

Dag 1

Joker - MT Eden - Hexstatic presents Trailer Trax - Rocketnumbernine - LeFtO - Alectric

Dag 2
DJ Fresh - Dimlite - Beans - Free The Robots - We Are Prøstitutes - Neglectik

Dag 3
Tarik Barri - Samiyam - live-uitzending LeFtO op Studio Brussel

Voor dit experimentele maar vooral zeer fijne festival mogen wij een dagticket voor vrijdag of zaterdag en een combiticket wegschenken.