Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Win een duoticket voor Karma Hotel @ Kursaal Oostende (7/04)

Door fosco13 |
Geplaatst op 23/03/2012
Einddatum: 
donderdag 29 maart 2012

In het Kursaal van Oostende gaat op zaterdag 7 april de vijfde editie van Karma Hotel door. Op de affiche staan mooie namen zoals , KavinskyMickey MoonlightThe MagicianCamo & KrookedJakwob, Caspa en nog veel meer. In onze voorbeschouwing kan je het volledig programma vinden en als een tripje naar de zee jou wel aanspreekt, kan je dankzij Fuzz Magazine één van onze drie duotickets winnen!

Karma Hotel is het initiatief van vzw's De Zwerver en Jong Oostende en nodigt op 7 april verschilende artiesten uit om in de koningin der badsteden te komen spelen. Headliners zijn ongetwijfeld Kavindsky en Mickey Moonlight, maar daarnaast is er nog plaats voor internationaal elektronisch geweld. Wat anders te denken van drum 'n' bass- en dubstepgrootheden Camo & Krooked, Jakwob en Caspa?

Onze nationale eer wordt hoog gehouden door onder andere The MagicianAddicted Kru Sound, ShinduSyndaesia en Raving George. Wil jij deze namen graag eens live aan het werk zien? Vul dan de onderstaande vragen in en wie weet win jij wel een duoticket!

Evenement: