EMME (Dancefair Belgium) 22-23/09/2018 @ EXPO Kortrijk - Info

EMME (Dancefair Belgium)

EMME (Dancefair Belgium) 22-23/09/2018 @ EXPO Kortrijk - Info

EMME (Dancefair Belgium)

Onder de noemer Electronic Music Maker Event presenteert Dancefair Belgium opnieuw een uitstekend programma voor dj's, producers en artiesten!

De organisatie staat garant voor een uniek evenementconcept met een combinatie van beursstanden, masterclasses en eindeloze netwerkmogelijkheden.


De studie van elektronische muziek is een eeuwige onderneming. Ongeacht het kaliber dat je bent, er valt altijd meer kennis te vergaren. Het is een levenslang leerproces waarbij de nieuwsgierigen in het voordeel zijn en de aanhouder misschien wel wint. EMME heeft het voor artiesten, van beginnende jonkies tot oude rotten, makkelijker dan ooit gemaakt om professionele raad te krijgen. 

EMME is de thuishaven voor elektronisch muziekonderwijs. Op 22 & 23 september 2018 vindt het event plaats in Kortrijk Xpo. Een paar van de slimste koppen uit de muziekindustrie komen dan bij elkaar voor twee dagen aan seminars, workshops, panels en netwerkmogelijkheden. 

Onderwerpen zullen variëren van productie-masterclasses, componeren en arrangeren tot mixen, masteren en dj-technieken, evenals seminars over (kunstenaar) branding, sociale media en motivatie. Op de demodrop heb je de mogelijkheid om persoonlijke feedback te krijgen op je muziek van 's werelds grootste platenlabels.

Ben je op zoek naar informatie om een ​​carrière in de muziekindustrie te beginnen? Of heb je serieuze plannen om je eigen platenlabel of club te beginnen? EMME is de ultieme bron voor de muziekprofessional van morgen! Er zijn maar liefst 200 muziekmerken aanwezig, voor producers dus dé gelegenheid om eens langs te gaan. 

Naast het Electronic Music Maker Event wordt er op zaterdagavond ook een echt dance-feest georganiseerd: de EMME-Night! Met alle dj's die naar EMME komen was het uiteraard een koud kunstje om de affiche te vullen. Brooks en Kenn Colt zijn de eerste namen die werden bevestigdMeer namen en de headliner worden binnenkort bekend gemaakt via de Facebookpagina van het event. Uiteraard zijn niet alleen EMME-gangers welkom, ook danceliefhebbers die geen ticket hadden voor EMME zijn welkom. 


Combi-tickets voor EMME en EMME-Night zijn te koop op www.emme.be.
Tickets voor het feest kunnen ook afzonderlijk worden gekocht: www.emme.be/night.

Wees snel, want plaatsen zijn beperkt!