Fuzz Five #20 - Private Family

2014 was het jaar van Private Sessions. De organisatie van de exclusieve, ietwat geheimzinnige feesten kan na twee geslaagde edities en pop-upclub Unlocked zeer tevreden zijn met hun twee nominaties voor de Red Bull Elektropedia Awards. Maar er is meer, vanaf heden is de organisatie ook beschikbaar als dj-collectief onder de noemer Private Family. Ziehier hun vijf favoriete platen van het moment.Eerst was er de aangename, eerste editie op het dak van de Artcube, waar Stavroz, Beahause, Bafana en Sue Avenue onze oren verwenden met de fijnste beats. Ook de tweede editie, deze maal bij Mub'Art, was een schot in de roos met heel wat straffe namen zoals Kill Frenzy, Shapes en Way Back. Met ook nog eens Unlocked tijdens de Gentse Feesten in de kelder van het Marriott hotel in hun achterzak, hoeven de nominaties voor Best Party en Breakthrough Party niet te verbazen. En alsof dat nog niet genoeg was, werd nog een nieuw concept, Bass Cult, uit de grond gestampt. Bij dit concept ligt de nadruk op future bass waarbij ze al Ganz en Faisal konden strikken. Kan al tellen, niet?Maar nu wordt het concept nog verruimd, je kan vanaf heden organisatoren Pieter, Thomas en Dominique - allen al met bakken ervaring binnen de scene - boeken voor je feestjes als Private Family. Weet je niet waaraan je je kan verwachten? Tijd dus om hen muzikaal wat voor te stellen door middel van hun favoriete platen!

Route94 & Secondcity - Freak (Shapes Bootleg)

Dominique: "Op dit moment is deze mijn persoonlijke favoriet! De verrassing van de drop, opbouw, … alles klopt. De jongens van Shapes zijn op weg om grote mijnheren te worden onder het door Mike Mago beheerde BMKLTSCH. We hebben ze uitgenodigd op onze tweede editie van Private Sessions en ontvingen niks dan lof over deze gasten. Niet alleen de producties maar ook hun platenkeuze was geniaal!"

Kill Frenzy & Christian Martin - Bondi

Thomas: "Kill Frenzy was afgelopen jaar een graag geziene gast in het Private Sessions-verhaal. Hij speelde zowel op de tweede editie als in onze Unlocked Club een topset. Onlangs kwam er een preview van zijn nieuwe album Taylr Swft online, inclusief deze Bondi, een samenwerking met Christian Martin."

Lido - Money (Para One Remix)

Private Family: "Zoals geweten zijn we sinds kort ook bezig met Bass Cult, beheerd door niemand minder dan 'le Chatar ghatar': Faisal. Misschien wel een nummer dat we niet meteen in een van onze sets zouden gooien, maar het blijft gewoon geniaal. We blijven op de hoogte van wat er beweegt in muziek en Para One was al lang opgevallen op onze radar. Iets voor de vroege uurtjes…"

Dj Hyperactive - Wide Open (Len Faki Edit)

Private Family: "Ultieme classic! Hier hebben we zo’n goeie herinneringen aan… Piekmomenten in onze pop-up tijdens de Gentse Feesten toen Maxim Lany, Kill Frenzy én ook Bafana dit nummer draaiden. Maar ook een vaste waarde in onze eigen sets als we voelen dat het nét dat tikkeltje meer kan hebben."

Celcius - Incoming

Pieter: "Sudden sunshine in your face. Strak volgens de regels van de geboende UK house, maar mooi aangevuld met een snuifje retro en a hint of dirt. Zo hebben we het graag."


Kan je maar niet genoeg krijgen van onze Fuzz Five of miste je de eerdere edities van Vision MachineGeweltStation EarthRawdioPfefferDJ Snes, The SubsOaktreeWe Are ProstitutesModek of Bodyspasm?