Play'house viert tiende verjaardag Red D & Lady Linn

Dat Red D & Lady Linn momenteel hun tiende verjaardag vieren, dat wisten jullie ondertussen wel al. Dat ze daarvoor een kleine tour doorheen het land doen ook. Het gezelschap houdt op zaterdag twintig december halt in de fenomenale Forty Five te Hasselt, waar ze zijn uitgenodigd door het al even geweldige Play'house. Samen met Simon Dunmore, labelbaas van Defected, zijn ze die avond de eregasten in één van 's lands populairste clubs van het moment. 

Play'house, dat afwisselend zijn thuis vindt in het Speelhof in Sint-Truiden en bovengenoemde Forty Five, wist in het verleden al kleppers als Mark Farina, Detroit Swindle, Derrick Carter en Sam Divine (van Defected Records) te strikken. De editie met Detroit Swindle beviel ons in ieder geval bijster goed!

Uit dezelfde Defected-hoed toveren ze nu de legende in eigen persoon: Simon Dunmore. De baas van het geschiedenisrijke, Britse houselabel komt er even de echte betekenis van house uit de doeken doen in een dj-set. Beluister maar even één van de talrijke compilaties die de goede man voor zijn label reeds in mekaar flanste, en je zult wel weten wat we bedoelen. Hieronder kijkt Dunmore even terug op 15 jaar Defected:

Maar alle aandacht gaat die avond dus naar feestvarkens Red D en zijn bevallige minstreel Lady Linn. Trots prijken ze op de affiche en met diezelfde trots zullen ze ons trakteren op een, naar goede gewoonte, uitstekende set. Beluister hieronder nog eens het playlistje dat we voor jou samenstelden en loop alvast warm voor twintig december.

Verder staan ook nog beloften Flapjackers en resident Chicago Habit op de affiche. Het duo Flapjackers bracht nog maar net een officiële remix uit voor Sven Van Hees. Er mag dus zonder schaamrood gezegd worden dat ze goed op weg zijn om een begrip te worden in de, met hernieuwde belangstelling gezegende, deep house scene. 

Een ticket voor dit symposium kost u een luttele twaalf euro's en zijn beschikbaar via hun website. Wij raden wel aan om er snel bij te zijn, want onlangs kondigde de organisatie aan de helft van de beschikbare tickets reeds verkocht te hebben! 

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel