F*ckin' New Year's Eve gaat f*ckin' groot voor vierde editie

Misschien wordt het dit jaar eens tijd om iets anders te doen met oud en nieuw. Laat het jeugdhuis en het duivenmelkerslokaal voor wat ze zijn en trek met z'n allen richting Brussel voor de vierde editie van - excuseert u ons - F*ckin New Year's Eve, ditmaal in het reusachtige Paleis 12 aan de Heizel!

Het grootste nieuwjaarsevenement in België biedt alweer onderdak aan een zeer diverse line-up. Vier podia, vier uiteenlopende stijlen en vier lokale organisatoren die de handen in elkaar slaan. Reggae en dub (door Reggaebus), hiphop (door Back In The Dayz), drum 'n' bass (door F*ckin' Beat) en techno (door Warehouse) maken er het mooie weer en de headliners zijn niet van de minsten! Onder meer Jeff Mills, Ed Rush & Optical, Robert Hood, Audio, The Advent met een liveset, Dope D.O.D. en Kaaris  zullen uw vernieuwde, goede voornemens van een klankband voorzien. Onder de Belgen tellen we R.O., Station EarthKr!z, Jim Henderson (die een liveset komt spelen), JeanJassL'or Du Commun & Roméo Elvis, La Smala en Reggaebus!

Wij zijn alvast benieuwd naar de sets van Robert HoodJim Henderson en Onra. Hood omdat deze pionier van techno nooit twee dezelfde sets draait, innovativiteit is zijn levensmotto. De man bracht ons reeds vele klassiekers in het genre, al dan niet onder zijn pseudoniem Floorplan. Daaronder ook het dit jaar verschenen Never Grow Old dat een bescheiden hit werd op menig dansvloer.

Jim Henderson omdat hij een weergaloze belofte is. Zijn Never Ending EP werd door onze redacteur eerder dit jaar de lucht ingeprezen en mag wat ons betreft één van de beste EP's van dit jaar genoemd worden. We zijn benieuwd of hij deze favorietenrol ook in een livesetting waar kan maken. 

Onra omdat hij een van de beste en spannendste Boiler Room-sets ooit heeft afgeleverd. Vergeven van de freaky en raarste samples, knutselt hij live met eigen handen en een computer een afzonderlijk universum in elkaar. De MPC is zijn weapon of choice en hij toont geen genade!

Tickets voor dit fijne evenement zijn verkrijgbaar in voorverkoop bij Fnac, Night & Day, Free Record Shop of op de website. Ze kosten u €32. Het evenement gaat door vanaf 21u30 tot en met 06u00 in Paleis 12 op de Heizel!

Tot dan!