Da Boy Tommy overleden

De 36-jarige Tommy Debie, beter bekend als Da Boy Tommy, is overleden, zo kondigde zijn muzikale partner Da Rick aan op hun Facebookpagina. Debie belandde in november vorig jaar in coma na een verkeersongeval. De West-Vlaming behaalde in de jaren negentig heel wat succes met nummers als Halloween en Candyman. Hij laat een vrouw en twee zoontjes achter.

Met pijn in het hart moet ik melden dat Tommy Debie vanmorgen is overleden. Naast mijn muzikale partner in crime was Tommy echt m'n matje. Ik mis je!

De bovenstaande boodschap verscheen deze morgen op de Facebookpagina van Da Rick & Da Boy Tommy. Flor Theeuwes, oftewel Da Rick, was degene die het bericht had geschreven. Samen stonden ze regelmatig achter de draaitafels.We schreven vorig jaar nog over het trieste ongeval in Nieuwpoort waardoor de West-Vlaamse dj en producer in een coma terechtkwam. Bij dat verkeersongeluk verloor hij de controle over het stuur en reed tegen een verlichtingspaal. Sinds het ongeluk lag Debie in het AZ Sint-Jan van Brugge. Vermoedelijk is Da Boy Tommy overleden aan de gevolgen van de crash.Da Boy Tommy wordt in ons land aanzien als één van de grondleggers van jumpstyle. Zijn hits Halloween en Candyman vormden de bakermat voor het vervolg van het genre.