Jamie xx gooit nieuw werk op het net

Telkens nieuwe muziek van Jamie xx ons bereikt, gaan we op het puntje van onze stoel zitten. Naast beatmaker bij The XX is hij namelijk ook een krak op vlak van eigen producties. Op 5 mei brengt hij zijn nieuwe Girl / Sleep Sound EP uit op Young Turks en vanaf heden kan je het nummer Sleep Sound op het net vinden. Laat u bedwelmen door deze magistrale beats!Jamie xx bracht in het verleden al tal van topproducties uit en werkte al samen met de groten der aarde in het circuit van de alternatievere elektronische muziek. Het nummer Sleep Sound circuleerde al enkele maanden op het net, maar nu gooiden Jamie en het label Young Turks pas de officiële versie van het nummer online. De Girl / Sleep Sound EP zal uitkomen op 5 mei en kan je nu al digitaal of op vinyl bestellen.

Een tijdje terug werd ook zijn nieuwe samenwerking met Four Tet, Seesaw, op het net geplaatst. Of deze al dan niet een release krijgt en wanneer is voorlopig nog de kat uit de boom kijken.

Update (22/04/2014)Vanaf heden is ook het andere nummer Girl van de aankomende EP op YouTube te vinden. Geniet hieronder mee!