Brodinski kan er niet aan doen

Armen in de lucht want er is een nieuw Brodinski-nummer gesignaleerd! Meer zelfs: Can't Help Myself is de eerste single van een in 2015 uit te komen debuutalbum.

{C}

Het nieuws over die debuutplaat brachten we vorige maand al, maar nu komt die release ook tastbaarder dichterbij met deze nieuwe single. Voor Can't Help Myself werkte de Franse dj, producer én labelbaas samen met de Amerikaanse rapper SD. We zagen hem het nummer eerder al brengen in z'n b2b-set met Gesaffelstein op I Love Techno

In de clip zien we een bebloede man via een zwarte bel transformeren naar een steeds jongere versie van zichzelf, in verschillende levensfases. Het is een uitwerking van Megaforce. Hopelijk wordt deze video niet opnieuw gecensureerd, zoals bij Dance Like Machines wel het geval was. Ook toen werkte hij samen met een rapper, de Nederlandse Faberyayo om precies te zijn.

Op het album wordt het dus nog wachten tot in 2015. Brodinski sloot zich voor de afwerking van die plaat drie weken op in de Red Bull Studio in Parijs. Eerder schaafde hij ook in Los Angeles al aan de nummers. Myd en DJ Kore hielpen hem daarbij, ze zijn dan ook gasten op het album. Ook Bloody Jay, Chill Will en Fabo deden hun bijdrage. Le Creative Sweatshop hielp dan weer met de uitwerking van het artistieke gedeelte. Can't Help Myself is nu uit via Parlophone.