Fuzz Exclusief: Maxim Lany & Nathan Fix - Live Set

Maxim Lany en Nathan Fix, een garantie op de beste houseplaten! We ontvingen van de heren - bovendien neven - in kwestie een heerlijke, exclusieve mixtape voor Fuzz Magazine, live opgenomen te Søndag, waar ze na headliner Job Jobse van dienst waren. House zit bij de familie Neslany duidelijk in het bloed.

Maxim Lany & Nathan Fix - Live Set @ Søndag

Maxim Lany is een van de artiesten die weinig introductie nodig heeft op Fuzz Magazine. Als labelbaas van zijn eigen Lany Recordings, dat onlangs nog zijn 16de release uitbracht, heeft hij een mooi oog voor opkomend talent. Ook als producer gooide Maxim al hoge ogen met releases op onder meer We Play House Recordings en Kittball.

En binnenkort volgt er zelfs een nieuwe EP op het Amerikaanse King Street Sound. Alsof het niet op kan, is hij bovendien ook een uitstekende dj die allerlei podia van 's lands grootste festivals mocht betreden en ook al een hele reeks buitenlandse boekingen op zijn conto heeft.

Zijn neef Nathan Fix draait eveneens al enkele jaren mee binnen de Gentse housewereld. Als resident van onder meer Klub XIII, Poplife, Night Shift en Funky Fabric boert hij niet slecht en dit jaar volgen er ook nog wat nieuwe, eigen producties. Sinds 2014 is hij ook samen met Maxim resident van Club Søndag, het concept dat telkens op zondag plaatsvindt te Hulste.

In augustus gingen we reeds een kijkje nemen en in oktober zorgden de mannen van Keinemusik er voor een geniale avond. In november was Job Jobse te gast, waarna Maxim en Nathan aan de slag gingen. Hun set werd opgenomen en deze kan je hieronder via Fuzz Exclusief beluisteren. Binnenkort wordt trouwens nog schoon volk verwacht op Søndag want onder meer Raving George, Adriatique, Leesa en Fred Hush passeren er de komende weken de revue.

Ontdek meer...Exclusief
Artiesten in dit artikel