Quake trakteert op portie underground dubstep

De Antwerpse organisatie Quake zet al enkele jaren gewaagde dubstepnamen op hun line-ups. Feestvierders van over heel de wereld zakken af naar Antwerpen om er hun dosis underground dubstep te krijgen. Ook op 20 februari zullen meer dan 1.000 bezoekers daarvoor in de rij gaan staan aan de Petrol. Dan zal er namelijk een nieuwe editie van Quake (presents Monsters versus Duploc) plaatsvinden!

In maart 2014 organiseerde Quake hun vorig evenement. Ze konden toen rekenen op feestvarkentjes uit allerlei landen: Frankrijk, Nederland, Duitsland, Amerika en zelfs Canada. Dit even om aan te tonen dat de invloed van dit Antwerpse evenement verder gaat dan onze nationale grenzen. Voor hun komende editie nodigen ze de Britse crew van Monsters en het Belgische platform Duploc uit om Petrol op zijn kop te zetten.

Het Belgische platform Duploc zet zich in voor underground dubstep, waarbij het producers en labels over heel de wereld promoot. Naas online activiteit, is Duploc ook gekend van eigen releases, evenementen en kan het rekenen op een online community van zo'n 15.000 personen.

Voor hun editie op 20 februari in Petrol rekenen ze op enkele vaste waarden: Shiverz, Bukez Finezt, LOST en SubFiltronik. Maar ze hebben eveneens oog voor exclusieve boekingen, zo zal London Nebel, een Duitser weliswaar, voor het eerst in België draaien. Traditioneel sluiten ze de avond af met een energieke d'n'b-set, die zal deze keer verzorgd worden door M&T.

Duploc stak de onderstaande playlist in elkaar om aan te geven wat je muzikaal kan verwachten van een avondje Quake:

Ontdek meer...Event