Fuzz Five #28 - Maxim Lany

Terug naar het begin! Een klein jaartje geleden verzorgde Maxim Lany als eerste onze Fuzz Five. Tijd om de Gentse dj, producer en labeleigenaar eens te polsen of zijn favoriete nummers ondertussen gewijzigd zijn!

Maxim Lany draait al jaren mee binnen de housewereld en kan met releases op We Play House, Kittball en binnenkort King Street Sound mooie referenties voorleggen. Ook als labeleigenaar van zijn eigen Lany Recordings heeft hij een fijne neus voor opkomende producers.

En dat hij als dj zijn strepen al heeft verdiend, is een understatement van formaat. Dit bleek ook uit zijn Exclusieve Fuzz-tape die we van hem kregen, samen met Nathan Fix. Tijd voor Maxim zijn vijf favoriete nummers van het moment!

Nachtbraker - Xantippe

Maxim Lany: "Eigenlijk heb ik deze Xantippe van Nachtbraker nog maar recent ontdekt via Audio City Soul zijn set op Søndag. Echt een beest van een track en nog maar eens het bewijs dat traag ook heel vet kan zijn."

PCP - The Rhythm

Maxim Lany: "The Rhythm heeft een ongelooflijke groove, een enorme vibe en vooral een geniale break. Geloof het of niet, maar deze track kan je werkelijk overal draaien. Deze slaat echt altijd aan."

Jey Kurmis - Caz She Can

Maxim Lany: "Deze Caz She Can van Jey Kurmis leerde ik kennen in Berlijn in Katerblau. Het was al lang geleden dat ik zo werd meegesleept door een bepaalde track. Ik kon maar niet stoppen met dansen en uiteraard kwam er Shazam aan te pas. Foei!"

Alex Niggeman - Materium

Maxim Lany: "Dit nummer van Alex Niggeman heeft eigenlijk weinig omschrijving nodig, enkel dat het nu al een classic is."

Maxim Lany - Groot Feest

Maxim Lany: "Groot Feest is de meest recente release op Lany Recordings en die komt binnenkort ook uit op vinyl! Feest!"

Kan je maar niet genoeg krijgen van onze Fuzz Five of miste je de eerdere edities? Bekijk ze dan hieronder!

Ontdek meer...Fuzz Five
Artiesten in dit artikel