Nathan Fake met nieuw werk op eigen label

Nathan Fake laat opnieuw van zich horen. Zijn nieuwste track Fortune Bro werd online geplaatst en meteen toonden enkele grote spelers zich als fan. Zo opende Jon Hopkins zelfs zijn recentste mixtape op BBC Radio 1 nog met het nummer.

Nathan Fake is de producer die vele luisteraars wellicht leerden kennen dankzij James Holden zijn geniale remix van Nathans nummer The Sky Was Pink. Diezelfde Holden cureerde in oktober nog Sonic City waar hij Nathan dan weer uitnodigde. Van vriendendiensten gesproken! 

Nathan Fake - Fortune Bro

Maar nu staat Nathan Fake er met nieuw, eigen werk. Fortune Bro is een immer boeiend klankenspel dat van in het begin onze aandacht wist te grijpen, zonder die ook maar een seconde te verliezen. Het nummer zal worden uitgebracht op Cambria Instruments, het label van Nathan en compagnon Wesley Matsell.

Hieronder kan je de passage van Nathan Fake op Sonic City beluisteren, het festival in De Kreun te Kortrijk, waar naast curator James Holden ook nog onder meer Gold Panda, Koreless, Dean Blunt en Silver Apples het podium betraden.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel