Fuzz Five #29 - Raving George

Ook Raving George kwam bij de lancering van onze Fuzz Five-reeks al eens aan bod. Ondertussen pluisde ze het brede gamma van de technomuziek verder uit en zorgde ze voor extra producties met onder meer haar recente Slaves / Alternate EP. Tijd voor haar favoriete platen van het moment!

Afgelopen jaar bevestigde Raving George, aka Charlotte de Witte, haar status binnen de Belgische technoscene met sets op onder meer I Love Techno en haar wekelijkse residency in het Stubru-programma Playground. Na het uit de grond stampen van haar eigen concept KNTXT en tal van producties en remixes, zoals een remix voor BRNS, is het nu tijd voor haar lijstje van favoriete tracks.

Nina Kraviz - IMPRV 

Raving George: "Dit is één van de nummers op haar The Deviant Octopus EP, dat overigens is uitgebracht op haar eigen label Trip.  Ik ben al lang fan van het werk van Nina Kraviz. Ze denkt out of the box, en ik hou van de manier waarop ze haar eigen stem verwerkt in haar producties. Op deze eerste EP zijn ook andere straffe artiesten te vinden zoals Steve Stoll en Population One."

Luigi Madonna - Singer One

Raving George: "Eén van de vier knallers van deze straffe Italiaan zijn meest recente EP, verschenen op Drumcode eind november. Het gebeurt zelden dat ik élk nummer van een bepaalde EP zodanig goed vind dat ik ze allemaal aankoop. Bij Luigi Madonna's EP was dit wél het geval."

Etai Tarazi - Escape 

Raving George: "Absolute topper. Deze artiest was ik toevallig eens tegengekomen en sindsdien draai ik dit nummer plat op zowat elke booking van dit najaar. Deze man is trouwens kind aan huis bij onder andere Octopus Records en MOOD (label van Nicole Moudaber) en het nummer The Grind, uitgekomen op dezelfde EP als deze Escape, is ook wel heel vet."

Tom Laws - Untaimed Existence 

Raving George: "Net zoals Escape van Etai Tarazi heb ik dit nummer ook in quasi elke set van het najaar, onder andere ook op I Love Techno waar deze heel goed zijn werk heeft gedaan. Het nummer begint, relatief gesproken, vrij rustig en bolt een aantal minuten verder. Het is een heel repetitief nummer tot die vocal erinkomt en het nummer zijn tweede adem terugvindt."

Locked Groove - Enigma 

Raving George: "Een Belg om serieus trots op te zijn. Killer track, uitgebracht op het eveneens killer label Hotflush Recordings, waar onder andere ook Dense & Pika en Recondite getekend hebben."

Kan je maar niet genoeg krijgen van onze Fuzz Five of miste je de eerdere edities? Bekijk ze dan hieronder!

Ontdek meer...Fuzz Five