Nieuw album van Scuba op komst

De Britse plaatjesdraaier Scuba is in blijde verwachting van een nieuw album. De nieuwe spruit bevat 10 tracks, is uitgeteld voor 23 maart en zal naar de naam Claustrophobia luisteren. Het is ondertussen het vierde album voor Paul Rose dat uitkomt op zijn eigen label HotflushRose zigzagde eerder van dubstep naar house en techno. In vergelijking met vorige uitingen weet hij, naar eigen zeggen, in dit album echt wat hij wil.

Rose begon met de opnames van Claustrophobia toen hij zijn set voor Labyrinth 2014 voorbereidde. Dit Japanse festival was een comeback voor Rose nadat hij eerder in 2014 met gezondheidsproblemen kampte en het rustiger aan moest doen. Zijn break, zijn set tijdens Labyrinth en zijn ervaringen tijdens dit festival brachten volgens hem alle puzzelstukken samen voor dit nieuwe album. 

Als we Why You Feel So Low, een nieuwe track op het album als voorproefje mogen nemen, mogen we wel zeggen dat de nieuwe sound van Scuba ons zéker kan bekoren. Beluister Why You Feel So Low, inclusief videoclip! 

Tracklist:
1. Levitation
2. Why You Feel So Low
3. Television
4. Drift
5. PCP
6. All I Think About Is Death
7. Needle Phobia
8. Family Entertainment
9. Black on Black
10. Transience

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel
Tags