Flume verlaat What So Not

Harly Streten, ook wel bekend als Flume, heeft in een Facebook-post laten weten dat hij zijn project samen met Emoh Instead zal verlaten. Schokkend was dat nieuws niet, gezien What So Not het al een ruime tijd live deed zonder de geniale Australiër. Hun EP, die binnenkort zal uitkomen, zal dan ook het laatste project zijn waarbij Flume creatief betrokken was.

Het was geen grote verrassing dat Flume het project zou verlaten. Hijzelf is namelijk aan het uitgroeien tot één van de bekendste producers op internationaal vlak en heeft al meerdere hits op zijn naam staan. Zo’n project is dan ook zeer tijd- en energierovend, waardoor het niet onlogisch is dat Streten minder tijd had voor WSN.

De meeste fans wisten dan ook dat Emoh Instead al meer dan een jaar alleen achter het roer stond bij de succesformule. Er bestaat dan ook weinig twijfel over het feit of WSN nog zal verdergaan.

We wensen zowel Flume als Emoh Instead veel succes met hun verdere carrières. We wachten zeer ongeduldig op de nieuwe EP en het toekomstige werk van beide heren. 

 
Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel
Tags