Daft Punks Thomas Bangalter krijgt bijrol in film Mr. Oizo

Thomas Bangalter van Daft Punk is vrij onverwacht zonder masker verschenen in de laatste film van Quentin Dupieux, beter bekend als Mr. Oizo. Hij kreeg een bijrol in Quentins laatste film Reality.

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel, tijdens de voorstelling van Quentins nieuwste film Reality in Frankrijk. De film gaat over een beginnende regisseur die door een producent de ultieme deadline opgelegd krijgt: een film schieten in 48 uur. Haalt hij die deadline niet, kan hij fluiten naar de steun van zijn producent. Het verhaal zelf heeft, net als Quentins vorige film Rubber, een absurde ondertoon en lokt uiteenlopende reacties uit.

Vreemd genoeg speelde de Reality ook op het filmfestival in Gent, vorig jaar, maar merkte toen niemand Thomas Bangalter op. Pas wanneer Quentin Dupieux zelf onlangs tweette dat de persoon die iemand van Daft Punk kan identificeren in zijn film, een Super Discount-sticker wint, werd Bangalter opgemerkt in de film. Bangalter zelf speelt slechts een kleine bijrol als een patiënt van Dr. Klaus.

Hieronder is de trailer van Reality te bekijken:

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel