Drie nieuwe releases voor Token Records

Het Belgische Token Records staat niet stil. Wat in 2007 begon als een uitgelopen hobby, is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest erkenbare technolabels van Europa. Het brein achter Token Records is Kr!z, resident van de legendarische Kozzmozz-feestjes. Ook 2014 was een fantastisch jaar voor Token Records met releases van onder andere Surgeon, Inigo Kennedy en Rø​dhåd. Dit jaar gaan ze op dat elan verder en is de eer weggelegd voor Tadeo, Phase en Antigone

Tadeo bijt de spits af met zijn allereerste release voor het label. De Spaanse producer levert op 16 maart een zesdelige EP af onder de naam Terra Incognita. Tweede in de rij is Ø [Phase]. Hij zit al sinds de beginjaren bij het label. Zijn Tunnel Vision / Internal Conflict EP zal uit twee nummers bestaan en wordt in april op de wereld losgelaten.

Ø [Phase] - Insectoid

Als laatste hebben we Antigone die net als Tadeo zijn debuut maakt op het label. Bij ons misschien niet meteen de allerbekendste, maar hij wordt door Resident Advisor bestempeld als de 'avant-garde van de Franse techno scene'. Om te genieten van zijn nieuw werk, is het wel nog wachten tot mei want dan komt zijn nieuwe plak Cantor Dust officieel uit op Token Records.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel

Gerelateerd