Truss pakt uit met EP op Perc Trax

Het zijn hoogdagen ten huize Russell. Begin deze maand raakte bekend dat Ed Russell aka Tessela nieuw werk zou uitbrengen op het Belgische R&S-label. Deze week is het aan broer Tom Russell aka Truss om zijn nieuwe EP voor te stellen. 

En de heer Tom Russell zit verre van stil. Naast zijn Truss-alias was hij ook nog eens de helft van het Blacknecks-duo, brengt hij acidplaten uit met MPIA3 én staat hij samen met zijn broertje achter de decks onder de naam TR // ER. Ook met Perc maakte hij al enkele harde technotracks, al dateert zijn laatste solomateriaal van 2012. 

Perc & Truss - Two Hundred

Nu de wegen van Blacknecks gescheiden zijn, heeft Tom weer alle tijd om zich te richten op zijn taken als Truss, en daar is deze nieuwe Kymin Lea EP het eerste bewijs van. De plaat komt op 13 april uit via het Perc Trax-label en het artwork ervoor werd ontworpen door Jonny Costello, een art director die al voor verschillende grote artiesten en organisaties werkte. Zo is hij kind aan huis bij Red Bull Music Academy en MTV én ontwierp hij de platen van Perc himself. 

Hieronder kan je al een stukje van zijn nieuwe EP beluisteren! 

Truss - Kymin Lea

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel
Tags