Skrillex en Diplo leveren album Jack Ü

We wachten er al op sinds 2013, maar nu is hij er eindelijk. Er waren al langer geruchten dat het album van Skrillex en Diplo als Jack Ü deze maand ging uitkomen, en toen was het er plots. Het album, getiteld Skrillex and Diplo Present Jack Ü, bevat negen nieuwe nummers waaronder samenwerkingen met Justin Bieber, Kiesza, 2 Chainz en Aluna George.

Beide labelbazen, van respectievelijk Mad Decent en OWSLA, behoren beiden tot de absolute wereldtop en zijn bovendien beste vriendjes. Het was dan ook zeer leuk om te horen dat Diplo en Skrillex de handen in elkaar zouden slaan voor een nieuw project.

Jack Ü was al een succes voor het eigenlijk gevormd was. Zo deed het duo afgelopen zomer duizend-en-één festivals aan en ook de eerste single Take Ü There, die ze samen met Kiesza, uitbrachten was een succes.

Er werd al een tijdje vakkundig een grote hype gecreëerd rond het mysterieuze album. Dit haalde zijn hoogtepunt toen de twee een 24-uren (!) set draaide die je online kon beluisteren. Jammer genoeg werd deze set al na 'amper' 18 uren onderbroken door de politie. Niet getreurd, hieronder kan je het album beluisteren!

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel