Fuzz Five #31 - Beauhause

Het gaat hard voor de meisjes van Beauhause. Nauwelijks iets meer dan twee jaar na hun oprichting stonden ze al op 's lands grootste festivals en konden ze menig club inpakken. Ook 2015 lijkt een mooi jaar te worden, dringend tijd dus om hen eens aan de tand te voelen en hun vijf favoriete platen van het moment te ontfutselen.

Angke Wullus en Lissa Callens vormen sinds eind 2012 het duo Beauhause. Na hun debuut in Decadance, veroverden ze geleidelijk aan ons land en zo mochten ze zelfs aantreden op Tomorrowland, naast een resem andere zomerfestivals. Ook nu gaat het hen nog steeds voor de wind met boekingen in Søndag, Niche Club, Decadance en andere clubs over het hele land gespreid.

Daarnaast stampten ze hun eigen concept Abend uit de grond in Decadance dat eenmaal per seizoen doorgaat. Op 21 maart nodigen ze er bijvoorbeeld Gewelt uit, feest gegarandeerd! Genoeg gepraat, tijd voor muziek, ziehier hun favoriete platen!

Makam – Club Night

Beauhause: "Van Makam zijn we al lange tijd fan. Zijn nummer What Ya Doin speelden we reeds plat. Nu kijken we uit naar de release van deze track. Hij producete een EP genaamd A Night At Trouw ter ere van de club Trouw in Amsterdam die - jammer genoeg - recent gesloten werd. Deze werd uitgebracht op zijn eigen label Amulett Records."

Alicia Myers – I Want To Thank You (Earl Jeffers Remix)

Beauhause: "Alicia Myers is een soulzangeres uit Detroit, die vooral bekend is om haar grootste hit I Want To Thank You. Dit nummer werd al ontelbare keren herwerkt, maar de remix die er voor ons met kop en schouders bovenuit steekt is toch wel die van Earl Jeffers. Het nummer mixt makkelijk in en de vette beat zorgt steeds weer voor een topsfeer!"

HNQO ft. Effluence - Pain ’n Love

Beauhause: "Dit nummer is uitgekomen op het label Hot Creations van onder meer Jamie Jones. De track is ondertussen een drietal jaar oud, maar we leggen het plaatje nog steeds graag op. Vooral in de zomer, in het zonnetje, op een Open Air komt het nummer tot zijn recht."

HNNY – Sneeze

Beauhause: "HNNY - uitgesproken als "honey" - heeft meerdere nummers uitgebracht die tot onze favorieten behoren. Sneeze bracht hij uit op zijn eigen label Puss. Het nummer start op een traag tempo en de BPM bouwt exponentieel op tot een dansbaar housenummer."

Little By Little – Stress

Beauhause: "Dit nummer werd gereleased op Defected. Over de artiest zelf is weinig bekend en hij heeft nog niet veel releases uitgebracht. Hopelijk komt daar binnenkort verandering in! We houden van deze track omdat we er ons publiek mee weten te verrassen. Het is niet zo’n voorspelbaar nummer, maar het heeft een uitnodigende build-up en een leuke funky beat vanaf de drop."

Kan je maar niet genoeg krijgen van onze Fuzz Five of miste je de eerdere edities? Bekijk ze dan hieronder!

Ontdek meer...Fuzz Five
Artiesten in dit artikel