[PIAS] Nites 2015 lost volledig programma

Op 4 april mag je je in Paleis 12 in Brussel verwachten aan 12 topartiesten. [PIAS] Nites maakte eerder al headliner Oscar and The Wolf, Brusselaars BRNS, Britse indiemuzikant Baxter Dury, Duitse helden Modeselektor, Franse technorevelatie N’to en de mysterieuze Claptone bekend. Gisteren loste de organisatie hun volledig programma.

Het label met Belgische roots vult het lijstje aan met een nieuwe resem aan fantastische muzikanten. Na het zalige, dromerige nummer You’re Mine van Oscar and The Wolf en Raving George lijkt het voorbestemd dat deze Oost-Vlaamse schone de line-up van [PIAS] Nites versiert.

Raving George feat. Oscar and The Wolf - You're Mine

Traditiegetrouw profiteert [PIAS] ervan om op dit jaarlijkse labelfeest te pronken met hun nieuwe aanwinsten. The Spectors, een Belgische band die dartelt tussen dreampop en shoegaze, mogen samen met bovenstaande artiesten de Main Stage delen. Voor het vuurwerk op de Side Stage zullen Oaktree & Avondlicht en het sublieme Belgische label Pelican Fly zorgen. Vier uur lang zet de crew van Pelican Flyde Side Stage in vuur en vlam met dj Slow, Richelle, Mister Tweeks en Canblaster.

Do we need to say more? Dacht het niet! Als je deze topeditie niet wil missen, koop dan snel je tickets!