Daydream Festival heeft voor ieder wat wils

Op 10 en 11 april slaat Daydream Festival voor de zesde keer zijn tenten op tussen de Lommelse windmolens. Hun line-up werd nog maar net volledig onthuld, en ook dit jaar wisten ze weer enkele opmerkelijke namen te strikken. Dit festival heeft de allures van Tomorrowland: een magische sfeer en een line-up die door iedereen gesmaakt kan worden. Elektronische muziek in al zijn facetten!

Het festival heeft zo'n 15 verschillende stages waar meer dan 80 dj's het beste van zichzelf zullen geven. De stampers onder ons kunnen terecht op de Bad Dream-stage waar onder andere Zatox, Coone en Brennan Heart de vloer laten daveren. Maar ook Mark With a K en Darkraver serveren op zaterdag de hardere beats.

Ook house en techno zijn goed vertegenwoordigd op dit festival. Zo komt onze eigenste Marco Bailey aan bod, maar ook opkomende talenten als Fur Coat en Joran Van Pol prijken op de affiche. Voor de nodige portie house zorgen onze noorderburen van Chocolate Puma

Bailey wordt vergezeld door heel wat andere Belgen: Fuse-legende Pierre, Decadance-resident Pete Howl, Murdock, Deg, Seba Lecompte, Dave Lambert en een heleboel andere patriotten houden onze driekleur in ere.

Voor de nieuwste EDM-platen moet je bij DVBBS zijn, je weet wel, de mannen achter het wereldberoemde Tsunami-nummer. Maar ook Fedde Le Grand, Sander Van Doorn en Tommy Trash worden als headliners bestempeld.

Het festival groeit jaar na jaar en dat zien we ook aan de line-up. Er is over nagedacht, zo is er voor ieder wat wils (bekijk de volledige line-up). De organisatie zoekt alle kantjes op van elektronische muziek, en dat is sowieso een moeilijke evenwichtsoefening. Wij kijken alvast uit naar die Reboot-stage en naar de betoverende main stage waar de organisatie al vol enthousiasme over vertelde.

Vorig jaar kon het festival rekenen op 30.000 bezoekers, hieronder zie je hoe het er toen aan toeging. Kaarten kopen kan via de website!