Dekmantel maakt line-up nog wat pittiger

Dekmantel Festival voegde zonet een handvol namen toe aan hun tot nu toe al indrukwekkende line-up. We twijfelden er al niet meer over, van 31 juli tot 2 augustus is er maar één plaats om te feesten: Amsterdam.

De namen die aan het dagprogramma zijn toegevoegd, doen nog wat meer watertanden. Zo zal Steve Rachmad met zijn alias STERAC de Amsterdamse grachten doen daveren, maar ook het Schotse wonderkid - én beste maatje van Skream -  Jackmaster zakt in de zomer af naar het Amsterdamse Bos.

Daarnaast valt ons oog op Randomer, die vorig jaar furore maakte met zijn nummer BringJames Pants zal Dekmantel Festival verrassen met een liveset, terwijl Carlos Souffront en de Amerikaan Mike Servito het bij een gewone dj-set houden.

Randomer - Bring

Dekmantel Festival prijkt dit jaar in elk 'Festival to do'-lijstje en heeft een line-up om U tegen te zeggen. Eerder werden al internationale kleppers al Jeff Mills, Ricardo Villalobos, Four Tet en Dixon aangekondigd voor het Nederlandse festival. De tickets vliegen de deur uit dus koop er nog snel eentje.