Volledige line-up Sónar 2015 bekend

Handjes in de lucht want het Spaanse festival Sónar maakte vanmorgen dertig nieuwe namen bekend. En bij deze is hun line-up ook compleet. Van hip hop tot techno, van house tot grime, je vindt het er allemaal.

De line-up werd vooral aangevuld met een waslijst van opkomende en minder bekende namen. Ideaal voor ons om zo weer wat nieuwe artiesten te ontdekken.

Daarbij viel ons oog op Teengirl Fantasy, een Amerikaans duo dat dit jaar nog furore maakte op het Amerikaanse SXSW-festival en in het verleden al een EP uitbracht op het Belgische R&S-label. Ze zetten hun zinnen vooral op klassieke house en elektronische pop. Ook Christian Kroupa zetten we zeker op onze to-do list.

Christian Kroupa - Who Dis

Sónar kiest ook voluit voor talent van eigen bodem. Naast Uroz en Carreno is LB zal Pional de nationale rangen versterken. Pional, die de laatste jaren veel op pad is met John Talabot, belooft ons in Barcelona een voorsmaakje geven van zijn nieuw materiaal dat later dit jaar uitkomt.

Jessie Ware - Keep On Lying (Pional Remix)

Eerder werden al artiesten als The Chemical Brothers, Skrillex, Seth Troxler, Jamie xx en nog heel wat andere internationale kleppers bekend gemaakt. Het festival heeft een dag- en nachtprogramma en gaat door op meerdere, bijzondere locaties in Barcelona. Krijg je al zin om te gaan? Tickets zijn nog altijd beschikbaar. Wedden dat je volgend jaar wilt teruggaan?