Floorfiller nodigt Bart Skils & Joran Van Pol uit (09/05)

Op hun eerste verjaardagsfeestje draaide de Brit Alan Fitzpatrick Café d'Anvers nog plat, in maart nodigden ze de Bonzai-heren uit en deze keer is het de beurt aan twee Amsterdamse rakkers. Niemand minder dan Bart Skils en Joran Van Pol zakken op 9 mei af naar de Hasseltse Area V voor het derde - en meteen ook het laatste - verjaardagsfeestje van Floorfiller.

De ene zit bij het populaire Drumcode-label, de andere bij Minus. Veel slechter kan je het niet hebben als producer. Bart Skils (Drumcode) is nog maar voor de derde keer te gast in ons land. Vorig jaar zagen we hem nog aan het werk tijdens Donker Festival.

Tweede in rij is Joran Van Pol, vorige week nog te gast in Fuse en tegenwoordig present over heel Europa. Deze Minus-protégé werd al op 22-jarige leeftijd de hemel in geprezen door wereldvermaarde artiesten als Richie Hawtin en Dubfire, en bracht ook op beide heren hun labels meerdere EP's uit. Zeker eentje waar we naar uitkijken!

Joran Van Pol - Strayed

Ook Technoïd-residents KlanK en Steg staan op de affiche, samen met het 3AM.-collectief. Dat collectief is trouwens een nieuw project van de vijf patrons achter FloorfillerNick Vallon, Komloski, Joyhauser, Selem en Phader. Early birds zijn al uitverkocht, maar er zijn nog genoeg gewone tickets. Tot 9 mei?!

Ontdek meer...Event