Line-up Sonus Festival te mooi om waar te zijn

Samen met dat prachtige zomerweer van de afgelopen dagen zijn ook de festivalkriebels helemaal komen opzetten! Naast de Belgische festivals, zijn er ook een heel aantal interessante, buitenlandse evenementen waar wij al lang naar uitkijken. Op ons buitenlands to-do lijstje staat eentje met stip op nummer een: het Kroatische Sonus Festival. Een korte schets van wat je mag verwachten!

Van 16 tot 20 augustus 2015 zal Sonus Festival het prachtige Zcre Beach op het eiland Pag omtoveren in het Aards Paradijs. Denk aan heerlijk zomerweer, mooie natuur, een betoverende line-up en verbluffende boatparties. En wij kunnen het weten, want ook vorig jaar waren we aanwezig.

Zcre Beach, Pag, Croatia, club crowd Sonus

Voor het derde jaar op rij zet Cosmopop, het team achter de alom bekende Time Warp-evenementen, haar schouders onder Sonus Festival. Met een dergelijke line-up zijn ze duidelijk van plan om het succes van vorig jaar niet alleen te evenaren, maar zelfs te overtreffen. 

Puur om de feërieke locatie alleen al, is Sonus Festival enorm aantrekkelijk. En als je dan de line-up onder ogen krijgt, dan ben je helemaal overtuigd om het eerstvolgende vliegtuig naar Kroatië te nemen.

Alsof de eerste lading namen, die onder andere Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Dixon, Pan-Pot en Chris Liebing bevatte, ons nog niet overtuigd had, doet de organisatie er nog een schepje bovenop met een tweede aankondiging. Met Marco Carola, Seth Throxler, Raresh, Jamie Jones, &ME en Jackmaster zal het volledige spectrum van house en techno vervolledigd worden.

Van 16 tot 20 augustus 2015 zal je dag en nacht kunnen kiezen tussen deep en funky tunes onder een helderblauwe hemel of blazende bassen. Daarnaast kijken we vol verwachting uit naar de liveshows van Âme, Mathias Kaden, Matador en Ten Walls, die zowel muzikaal als visueel veel in petto hebben. Verder zijn vrouwelijke dj's vertegenwoordigd met Monika Kruse en Sonja Moonear en worden er eveneens lokale talenten aan het rijtje toegevoegd. Ja, onze mond viel open.

Zrce Beach, Pag, Croatie, club, Pan-Pot, Sonus Festival

Over naar look-and-feel, want ook op dat vlak biedt Sonus Festival voor ieder wat wils. Vijf dagen en vijf nachten aan een stuk doorfeesten, is voor de meesten onder ons misschien wel een beetje te optimistisch. Daarom is er naast het feesten ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een chillsessie op het strand of aan het zwembad. Nog idyllischer is een verkoelend boottochtje op de Adriatische Zee, steeds begeleid door de betere dj’s in de house- en technoscene.

Heb jij ook al zin gekregen om deel uit te maken van dit onvergetelijke, vijfdaagse festival? Tickets kosten €169 en voor enkele honderden euro's meer kan je met je vrienden een heus drie- of viersterrenappartement huren als de camping je net iets te hardcore lijkt. Want ja, er staat steeds een stevig windje in Kroatië!