Fuzz Five #36 - Laetho

Op Fuzz Magazine is ie al lang geen onbekende meer, toch trappelt hij nog steeds in de categorie 'aanstormend talent'. Duizendpoot Laetho aan het woord voor onze Fuzz Five!

Of het nu gratis house, royale flips of enkele welgemikte vragen zijn: Laetho kan het allemaal aan. Voortdurend op zoek naar de perfect gestroomlijnde beat, steken z'n sets vol eigen, onuitgebracht materiaal of invloedrijke meesters. Op zijn Topaz EP met Abu Simbel verscheen er al heel wat lekkers, maar er zit nog een pak in de pijplijn. Wij namen even polshoogte bij de coming man der geflipte beats, dit zijn zijn vijf platen van het moment.

Towkio - Heaven Only Knows (ft. Lido)

Laetho: "Toen m’n homie Abu Simbel me deze liet horen voor de eerste keer was ik instant in love. Ik ben gigantische fan en zwaar beïnvloed door Lido, trouwens een van de beste live-ervaringen die ik je kan aanraden. Deze track word een future classic als je 't mij vraagt! Deze is trouwens volledig gratis, dus supporten die handel!"

Rusty Hook – Holla At Me

Laetho: "Next up the homie Rusty Hook. Hij zond me een vroege, onafgewerkte versie van deze plaat van amper een minuut lang, maar dit is een dikke party banger! Yet again free download, dus support die knul!"

Hudson Mohawke – Ryderz

Laetho: "Sinds het prille begin dat ik Hudson ondekte ben ik fan, tot nu nog steeds. Hij is naast Rustie ook één van m’n grote invloeden en ben zeer benieuwd naar z’n Lantern LP."

Mura Masa – When U Need Me

Laetho: "Mura Masa: 18 jaar en zo getalenteerd, het is op die momenten dat er 'FML' door m'n hoofd flitst. Deze komt van z’n Someday Somewhere EP. Elke track is superdope maar voor mij sprong deze er toch wel het meeste uit!"

Deon Custom x KRNE - Royal

Laetho: "Deon Custom vind ik een super getalenteerde kerel die voor mij zeker meer dan 8.000 followers verdiend op SoundCloud. En wat KRNE betreft: die kerel is on a roll en niet te stoppen. Topwerk van deze twee kerels!"

Laetho out! Kan je maar niet genoeg krijgen van onze Fuzz Five of miste je de eerdere edities? Bekijk ze dan hieronder! Laetho kan je binnenkort checken in Nijdrop op FVTVR #2.

Ontdek meer...Fuzz Five
Artiesten in dit artikel
Tags