Fuzz Five #37 - AKS

Festivalgangers aller lande; opgelet, want Leuvense podiumbom AKS is terug na een lange winterslaap! Met hun eerste nieuwe single na drie jaar stilte zijn ze opnieuw op weg om heel Vlaanderen te veroveren. Op Putrock lukte dat alvast glansrijk, maar onder meer Nijdrop, Dour en Feest in het Park moeten nog voor de bijl.

Wat er zoal opstaat op weg naar hun gigs? Waarmee ze hun dj-sets zo energiek maken? Ontdek het hieronder in de Fuzz Five van AKS!

Nxworries (Anderson Paak & Knxwledge) – Suede

AKS: "Stones Throw always does it! Anderson Paak is één van dé nieuwe soultalenten. Hier in samenwerking met Knxwledge, maar ook al gespot op de platen van onder adere Tokimonsta en Jonwayne. Summer is coming…"

Sam Smith – Lay Me Down (Flume Remix)

AKS: "Flume is een producer die erin slaagt om elke keer te vernieuwen, zonder afbreuk te doen aan zijn gekende stijl. Een heerlijk voorbeeld van hoe je omgaat met dynamiek in een nummer."

20Syl - Kodama

AKS: "Lid van C2C en één van de meest inventieve Franse beatmakers van het moment. Heerlijke blend van hip hop, electronics en future beats. Check zeker ook de videoclip."

Run The Jewels - Oh My Darling Don't Cry

AKS: "Eigenlijk heel het album RTJ2! Gevaarlijke hip hop, die vernieuwend en verassend melodieus uit de hoek komt. De crackhouse raps brengen je rechtstreeks naar de festivals."

Stray - Matchsticks

AKS: "Dé meest gedraaide track in onze dj-sets van het afgelopen jaar. When it grooves, it grooves…"

Oprechte dank, AKS! Kan je maar niet genoeg krijgen van onze Fuzz Five of miste je de eerdere edities? Bekijk ze dan hieronder! AKS kan je morgen live checken in Nijdrop op Drum To Bass.

Ontdek meer...Fuzz Five
Artiesten in dit artikel
AKS
Tags