Fuzz Five #40 - Cedex & Higher Underground

Ze werden afgelopen week aangekondigd op 10 Days Off-opvolger Klankfest, hosten met Steam een tweewekelijks concept in Decadance en knokten zich zo tot een vaste waarde in het Belgische drum 'n' bass-landschap. Ladies & gentlemen: Cedex & Higher Underground!

Sinds de twee de handen in elkaar sloegen, ging de rit vrij hard. Hun sets staan bol van de dokkerende, explosieve drum 'n' bass en ze weten bijgevolg elk feestje - van de kleinste club tot grootste festivalwei - licht ontvlambaar te maken. Tomorrowland, het Kroatische Outlook Festival en Laundry Day plaatsten hen op de line-up maar evengoed Star Warz, Stealth Bombers of Café d'Anvers zien dit duo graag achter hun decks verschijnen met een uitgekiende setlist. Wat daar zoal inzit? Hieronder de Fuzz Five van Cedex & Higher Underground!

Marvel & MC Mota - Whatever Brings You Down

Cedex & Higher Underground: "Pareltje van één van de meest getalenteerde producers in België in combinatie met één van de meest getalenteerde vocalists van België."

Spectrasoul - Shelter (VIP Mix)

Cedex & Higher Underground: "De sampler van hun nieuw album op Shogun Audio, wat in onze ogen bij de beste drum 'n' bass-albums van het komende jaar zal zitten!"

LSB - Walking Blues

Cedex & Higher Underground: "Zeer sterke release van één van de beste liquid/soulful-producers van het moment. Prachtige blend van muzikaliteit en drum 'n' bass op het machtige soul:r-label van Marcus Intalex."

Icicle & Joe Ford - Crossbreed

Cedex & Higher Underground: "Een jonge nieuwkomer samen met een vaste waarde achter de knoppen! Neurostamper van formaat op het geweldige Shogun!"

Mind Vortex - Bigger Than That (ft. Evil B)

Cedex & Higher Underground: "Knaller van jewelste op het sterke RAM-label van Andy C. Dit duo springt er altijd tussenuit met sterk dansvloermateriaal en hoogstaande produce-technieken! Zeker in het oog houden, deze twee jongens!"

Een stevige opfrissing met dank aan Cedex & Higher Underground! Kan je maar niet genoeg krijgen van onze Fuzz Five of miste je de eerdere edities? Bekijk de vorige edities hieronder.

Ontdek meer...Fuzz Five
Artiesten in dit artikel