Fake Blood remixt Vhyce

Zijne majesteit Fake Blood mocht nog eens tonen waarom hij één van de beste remixers is die er vandaag op de aardbol rondlopen. Dit keer gaat de eer volledig naar één van onze vele nationale trotsen Vhyce, met de track Be The Same. We zeiden het vorig jaar in onze eindejaarslijst al: 2015 wordt een topjaar voor de man uit La Louvière. 

De Waalse producer is al enkele maanden aan een knoert van een opmars bezig, met recentelijk nog de originele versie van Be The Same in de DNA-compilatie van Kry Wolf op Food Music, het label van Kry Wolf en Shadow Child, en de prachtige single Losing You op No Brainer Records als uitschieters.

Vhyce - Losing You

Internationale erkenning lonkt dan ook sterk voor Vicente Milioto Da Palma, met recent Boris Dlugosch die op de Facebook-pagina van Vhyce liet weten dat hij fan is van zijn muziek. Niet minnetjes? Wat dan gezegd van Friend Within, die Whatever You Do gebruikte als opener voor zijn Mixmag In The Lab dj-set op YouTube eerder dit jaar.

En nu dus deze remix. Na jaren van aanmodderen is meneer Blood terug in bloedvorm - pun very much intended - en slaagt hij erin om de dromerige sfeer van het origineel te behouden, maar met een meer rechttoe rechtaan dansvloervriendelijke stijl. Zie bijvoorbeeld de aanstekelijk herwerkte vocals en de licht ontvlambare baslijn.

Deze herwerking kadert in een remixversie van de DNA-compilatie, met kunsten van andere remixers als Shadow ChildApplebottom en S.P.Y. Deze remixcompilatie komt 8 juni uit op Food Music

Vhyce - Be The Same (Fake Blood Remix)

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel