Never Leave Home Without Red Bull Elektropedia

In een nieuwe mixtapereeks, Never Leave Home Without It, gaat Red Bull Elektropedia op zoek naar de nummers die dj's steevast meehebben, maar amper opleggen. Het eerst aan de beurt is Gewelt.

Eenieder die al in de buurt van de combo platenspeler + mengpaneel + platenspeler is geweest, kent het probleem: er zijn gemiddeld zo'n 628 platen die je tegen het eind van de set nog wil opleggen. Je hebt de nummers bij, want je verlaat nooit je huis zonder ze.

Van all-time favourites tot obscure parels; steevast goede muziek die nooit gespeeld wordt. Omdat de vibe niet goed zit, omdat het niet past in de set, omdat de club of het publiek er niet klaar voor is, of omdat je simpelweg niet durft. Red Bull Elektropedia wil daar verandering brengen, en net die tracks in een mixtape gieten. Gewelt nam de opdracht maar al te graag aan.

Gewelt - Never Leave Home Without It Mix

"Alle nummers in deze mix zitten constant in onze platentas. We verlaten onze thuis inderdaad nooit zonder hen. Het is niet de sound die je de komende maanden van ons kan verwachten, maar dat is net de bedoeling van deze serie, toch?"
- Gewelt

Ontdek meer...Partnernieuws
Artiesten in dit artikel