Outsiderz laat je dansen in het park

De zomer is in het land en dan weten ze in Opwijk wel wat gedaan: de dj-booth buitenzwieren! Outsiderz, het outdoor dj-festival van muziekclub Nijdrop, is toe aan een zesde editie en is in een immer jolige bui; wij bij Fuzz Magazine mogen zelfs met gratis duotickets zwieren!

Nog geen plannen op maandag 20 juli? Maandag inderdaad, want de dag nadien valt er uit te slapen op onze nationale feestdag! Voor de betere beats tijdens de zwoele nacht in het gemeentepark achter Nijdrop, nodigen ze een hele resem (28 in totaal!) Belgische én buitenlandse platenruiters uit. Die verdelen ze over vier stages, elk met hun genre.

Zo kan je in de StuBru Arena terecht voor Eivissa-man Sam De Bruyn, botsautomenner Gunther D, het tropische Rakka's Circus, de gewillige We Are Prostitutes en de ritmische Masai. Op de Haus-stage voeren twee buitenlanders het woord; de Nederlandse Funkerman en Duitser Sascha Kloeber. Ze worden bijgestaan door DJ Prinz (20 jaar in het vak!) en Limburgse toppers Way Back (met een excellent producerapport) en Gewelt (interview! en een mix vol platen die ze nooit opleggen!).

Daarnaast kan je M&TTitoCedex & Higher Underground, Bassdubbers of Hookerz trotseren op de Drum To Bass-stage of Local Heroes ontdekken als Moeinza x SyntoMr. PhonicFooonetikNeglectikMr. BunksOntwrichtSynikJamesDeviation en Martin & Cortez.

Meer info, tickets, foodstandjes en de volledige line-up vind je op de website van Outsiderz. Meedingen naar een gratis duoticket? Doe mee aan onze wedstrijd!