Eptic waant zich onsterfelijk met nieuwe EP

Als dubstep nog altijd niet dood is, dan zal het wel onsterfelijk zijn. Vanuit die positieve ingesteldheid moet Eptic vertrokken zijn voor zijn nieuwe Immortal EP. Deze EP bevat naast twee gloednieuwe dubsteptracks ook een samenwerking met Must Die! en een remix van Trampa.

Belgisch dubstepwonder Eptic komt uit Waasmunster en maakt moosik volgens zijn Facebook-pagina. De jongeman brengt al zijn zoveelste EP uit bij Never Say Die Records en dat tot groot jolijt van zijn horden fans. Die fans vergaapten zich recent nog aan het feit dat Eptic zojuist afstudeerde tussen het touren en producen door.

Zijn nieuwste wapenfeit bevat 2 originals: Spellbound en Jurassic. Vooral die eerste kan op bijzonder veel bijval rekenen. UKF besloot dan ook om het nummer op hun YouTube-kanaal te zwieren. Immortal EP kwam uit op 29 juni via Never Say Die Records.

Op de rest van deze Immortal EP kan je een samenwerking terugvinden met Must Die!, een ander paradepaardje van het Never Say Die-kamp, die toch wel een ironische naam draagt voor deze EP. Verder is er ook nog de remix van Eptics classic Space Cats door Trampa

Eptic - Space Cats (Trampa Remix)

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel