Floorfiller feest buiten met Nick Curly (11/07)

Een goed housefeestje moest je dit weekend niet al te ver gaan zoeken. Floorfiller, dat ondertussen al drie jaar in het vak zit, zette dit weekend nog eens letterlijk de bloemetjes buiten op Terhills Cablepark. Ze nodigden Nick Curly uit als headliner en de rest van de avond werd gevuld door hun eigen talent. De boel was uitverkocht en wij waren blij dat we deel mochten uitmaken van dit geweldig feestje. 

Een zwoele zomeravond, zand en goede muziek. Het is een recept dat altijd smaakt en dat was gisteren ook het geval op Floorfiller. Het feestje was dan wel uitverkocht, toch waren er geen lange wachtrijen aan de drankstand en hadden we meer dan genoeg plaats om onze dagenlang geoefende shuflle te placeren. 

De enige keer dat ons geduld écht op de proef gesteld werd, was toen we naar het toilet moesten. Qua organisatie een dikke 8 op 10. 

De avond kwam gemoedelijk op gang en rond 21u had iedereen zijn plekje al goed gekozen. Even een mojito achter de kiezen en ook onze benen drongen aan om een dansje te placeren. Met een mooie zonsondergang op de achtergrond plaatsen we ons strategisch goed op de dansvloer. De locatie krijgt van ons het maximum, 10 op 10. 

Labelpatron Nick Vallon warmde de decks op voor de headliner van de avond. We kennen hem nu al even en weten ondertussen dat we altijd wel iets meer mogen verwachten van hem.

We wurmden ons naar voren, kregen hier en daar een vieze blik toegeworpen en voelden soms een gecontroleerde duw in onze rug, maar we stonden nu toch maar lekker pal voor de dj. Iedereen die hier al heeft gestaan weet dat het feestje nu pas echt begint. 

Voor we het goed en wel beseften stond Nick Curly zijn materiaal op te stellen en was het al tijd voor de laatste act van de avond. Het was een tijd geleden dat we hem nog eens aan het werk zagen, iets wat ons in de toekomst niet meer zal overkomen na zijn passage in Dilsen-Stokkem gisterenavond.

Nick Curly had er duidelijk zin in en hij gaf dat gevoel meteen door aan de dansende menigte. Voor sfeer en gezelligheid geven we een welverdiende 9 op 10. 

Mister @nickcurlyofficial closing down an awesome FloorFiller Outdoor at @terhillscable #Outdoor #Techno #Party
Posted by FloorFiller Events on zaterdag 11 juli 2015

 

Dat de mannen van Floorfiller er dit jaar helemaal voor gaan, valt door niemand te ontkennen. Na hun driedelige verjaardagseditie en dit feestje met Nick Curly, komt in september wAFF nog over de vloer en ze hosten een stage op Maze Festival in Maaseik.