Extrema Noir creëert kansen voor toekomstig talent

We zijn ondertussen wel bekend met de term Extrema. We brachten in mei al een bezoekje aan Extrema Outdoor Belgium in Houthalen-Helchteren en in juli gingen we dansen op Extrema Outdoor in Nederland. Voor diegenen die ondertussen al extreme afkickverschijnselen vertonen is er goed nieuws. De organisatie kondigt namelijk de eerste editie van Extrema Noir aan.  

Het eerste dansfeest van Extrema Noir zal plaatsvinden op 10 november - de dag erna is een feestdag, hoera! - tussen de vier muren van de Waagnatie in Antwerpen. I Love Techno liet door hun vertrek een gat vallen in die nazomerse periode. Het nieuwe evenement zal in het niets lijken op de zomeredities die we van hen gewoon zijn.

Om te beginnen zal Extrema Noir indoor zijn, 's avonds doorgaan en het muzikale concept krijgt een twist. Geen grote headliners à la Jamie Jones, Alan Fitzpatrick of Adam Beyer op de affiche, neen. Op de affiche van Extrema Noir zullen getalenteerde producers die bouwen aan hun muzikale succesverhaal pronken. 

Op de line-up is het nog wachten tot 26 augustus. Early Bird tickets kan je 1 augustus vanaf 11 uur 's morgens voor een appel en een ei, oftewel 20 euries, kopen. De officiële ticketverkoop start zaterdag 26 augustus na aankondiging van de line-up. Vanaf dan tel je 29 euro neer voor een ticketje dansplezier. 

Ontdek meer...Telex