Disclosure scoort opnieuw met Sam Smith

Disclosure brengt een nieuwe plaat uit en dat zal u geweten hebben. Het Britse duo is druk bezig aan hun reclamecampagne voor Caracal. Hierbij horend is een 4-delige videoclip, het eerste deel kregen we al een tijdje terug met het nummer Holding On waar Gregory Porter aan meewerkte. Het tweede deel is nu dus uit en accompagneert Omen, een samenwerking met Sam Smith.

Dat golden boy Sam Smith en Disclosure een match made in heaven waren, was ons al duidelijk na het magistrale Latch, de hit van debuutalbum Settle. Na het ongelofelijke succes konden de broers natuurlijk niet anders dan nog een nummer maken met de zanger uit Engeland.

Het verhaal van Omen gaat verder waar dat van Holding On stopte. In de clip volgen we nog altijd Mariele in Mexico. De rest van de clip zullen we u niet verklappen, maar wees voorbereid op een enorme cliffhanger. De laatste twee delen van de video zullen hoogstwaarschijnlijk vergezeld worden door de twee volgende singles Bang That en Moving Mountains. Wij kunnen alvast niet wachten! 

Ontdek meer...Video
Artiesten in dit artikel
Tags