Feestgedruis en Sweet Trade openen Club Vaag

De piratenbende van Feestgedruis en Sweet Trade, de organisatie erachter, stampen binnenkort een nieuwe club uit de grond! Club Vaag wordt eind september boven de doopvont gehouden in Antwerpen met onder meer Hector Couto en Cuartero als ceremoniemeesters om de club in te zegenen.

Feestgedruis heeft op vlak van event organizing al een torenhoge reputatie opgebouwd over het ganse land, denk maar aan de podia die ze mochten hosten op Extrema Outdoor en recent nog op Cirque Magique. Met talrijke concepten zoals hun Secret Sundays weten ze telkens honderden - vaak verklede - feestvierders op de been te brengen. Na jaren te toeren met hun feestjes, wordt het tijd om te settelen. Dit in Antwerpen.

Club Vaag opent de deuren tijdens het weekend van 25 en 26 september en schotelt met Hector Couto, Cuartero, Mimi Love en Deejames al meteen voor een aantrekkelijke line-up. Het idee achter de club is om gelijkgezinde feestgangers in een intieme clubsfeer samen te brengen, waar maximaal 500 aanwezigen uit de bol kunnen gaan op het beste dat de underground scene te bieden heeft.

Je kan er terecht voor zowel de Vage Nachten, door de club zelf op poten gezet, als tijdens avonden waarin de club wordt overgenomen door een extern partyconcept, zoals de mannen van Labyrinth Club die er af en toe hun Hybrid zullen organiseren. Er geldt wel een leeftijdslimiet van 21 jaar en personen met een hoge dunk van zichzelf worden verzocht niet af te zakken naar de club.

En Feestgedruis zou Feestgedruis niet zijn, mocht je in hun club niet aan verkleedkledij geraken om in de perfecte mood te komen. De kledij voor het verkleedpartijtje kan je gewoon huren of zelfs ter plekke aanschaffen. Afspraak op 25 en 26 september aan de Rijnkaai te Antwerpen!

 

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈ CLUB VAAG ≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈Feestgedruis & Sweet Trade are happy to present their new club in Antwerp :...
Posted by Club Vaag on donderdag 20 augustus 2015