Club Soda haalt kruim van elektronische muziek naar Avelgem (12/09)

Vraagt u ons tussen neus en lippen door naar de fijnste Avelgemse exportproducten, dan denken we dat we blijven steken op Club Soda Festival. Het West-Vlaamse dorp zal op 12 september zijn uiterste best doen om een mooi decor te wezen voor een krachttoer van een indoor festival. Met een line-up die hoe langer hoe meer niet moet onderdoen voor die van grote concurrenten als Les Transardentes, zal het heerlijk nazomeren zijn in de Spikerelle. 

Club Soda is een festival met geschiedenis: sinds 2007 gegroeid uit een rock- en wereldmuziekfestival (ieuw, gitaren!) genaamd Krakrock en sindsdien keihard de kaart getrokken van het enige ware pad in muziek: elektronisch. Vorig jaar beleefden we er al een topavond met onder meer Alan Fitzpatrick, KOAN Sound, Wankelmut en Pete Howl. Tijd om de line-up van dit jaar eens onder de loep te nemen!

Verdeeld over drie stages komen dit jaar 26 artiesten het parket uit de dansvloer bonken. Met onder meer held Matador vanop m-nus en Cocoon met de live goodies, Ben Pearce, die onlangs nog een remix voor James Hayden zijn zomerhit maakte, Secondcity, gekend van de hit I Wanna Feel en de rijzende ster Lost Frequencies, die met zijn housy radiohits na België nu ook de ganse wereld verovert.

Ook voor de drum 'n' bass-liefhebbers heel wat lekkers met Mr. Happy Dj Hazard die zijn machete meebrengt, en de zonderling Icicle die zijn dreadnought te water laat.

Maar ook - hate it or love it - Ronnie Flex komt langs, als hij met zijn MDMA door de security geraakt. Verder verzorgen ook de Ohm-residents Gnostic en Pilose - die ons op Voltage Festival enorm wist te overtuigen - ook nog een B2B-set.

Maar wacht, er is meer! CloudsGanzLeftoMacky Gee! De nieuwe NetskyMaduk! De nieuwe Joker en jonge Belgische wolf Laetho! Stand-up comedian, snapchat-overlord, en nu dus ook dj: Faisal! En nog zo veel meer. Aan jou het ontdekken! 

Tickets voor dit bacchanaal kosten u €22, slechts €20 als u vijf vrienden of meer heeft - discriminatie! - die uw dronken dansmoves kunnen verdragen en meewillen. Die kun je hier bestellen samen met een booze bag of een VIP-ticket, of die kun je analoog downloaden uit de kassa van een Brooklyn-outlet. 

Foto: © Lumen Photography